• Onze webinars

Elke tweede donderdag van de maand is het ‘Webinar Thursday’  bij QS solutions. Wij houden dan een live webinar van 11.00 – 12.00 met steeds een ander onderwerp.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Webinar: ‘Het HR-systeem als bron voor Identity Management’

Donderdag 11 mei 2017 | 11:00 tot 12:00

Medewerkers komen in dienst, wijzigen van functie en vertrekken. Het is noodzakelijk om de toegangen en rechten tot applicaties en bedrijfsdata aan te passen. Tijdens dit webinar bekijken we hoe u dit proces onder controle krijgt door het HR-systeem als bron te gebruiken voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccount in Active Directory.

Webinar: ‘Snel starten met Micrsoft CRM’

Nu direct beschikbaar

Tijdens dit webinar bekijken we hoe u in een doorlooptijd van enkele dagen kunt starten met het gebruik van Microsoft CRM. Geen grote investeringen vooraf, maar direct gebruik maken van basale functionaliteit. Met veel demo’s en praktische voorbeelden voor gebruikersadoptie is dit een webinar dat u gezien moet hebben als u Microsoft CRM gaat implementeren!

Webinar: ‘Office 365 als digitale samenwerkplek’

Nu direct beschikbaar

Veel organisaties gebruiken SharePoint als digitale werkplek. Met de komst van Office 365 zien we dat SharePoint een onderdeel wordt van de digitale samenwerkplek. Daarom ontwikkelt Microsoft met Office 365 een vernieuwde samenwerkplek. Deze bestaat uit allerlei apps waarmee je overal met ieder apparaat werkt met de juiste informatie. Tijdens dit webinar bekijken we de ontwikkeling van Office 365 tot digitale samenwerkplek en hoe zich dit verhoudt tot de huidige SharePoint Samenwerkportalen.

Webinar: ‘Uw zakelijke relaties in kaart met CRM’

Nu direct beschikbaar

De transitie van AWBZ naar WMO heeft ervoor gezorgd dat uw netwerk complexer en belangrijker is. Maar hebt u dit netwerk in kaart? Weet u wie de relevante contactpersonen zijn bij gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren, ketenpartners en verwijzers. En wie namens u de contacten onderhoudt? In dit webinar ziet u hoe CRM ervoor zorgt dat u slim met uw zakelijke relaties omgaat.

Webinar: ‘Meer cliënten in zorg door een vlekkeloos intakeproces’

Nu direct beschikbaar

Als een (nieuwe) cliënt contact opneemt met uw zorgorganisatie, wilt u deze een snelle en efficiënte service verlenen. Maar hoe vaak komt het voor dat dit ergens in het proces misloopt? In een uur laten Tamara Kusters en Jochem Dijs zien hoe Microsoft Dynamics CRM u ondersteunt bij het intakeproces van de cliënt.

Webinar: ‘Efficiënter werken in projecten met Microsoft Technologie’

Nu direct beschikbaar

Elke organisatie voert projecten uit – maar het ene project is het andere niet. Er zijn grote verschillen in complexiteit en doorlooptijd. Om die reden vereist ieder project een andere IT oplossing om ervoor te zorgen dat u efficiënt en effectief projecten draait. Live vanuit onze webinar studio zullen Marcel Visscher, Project Management Expert, en Fergus Keith, Commercieel Directeur, u in een uur laten zien hoe de nieuwste Microsoft Technologieën ervoor zorgen dat u efficiënter in projecten werkt.

Webinar: ‘Documenten beveiligen in Office 365’

Nu direct beschikbaar

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft nieuwe technologie gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken. In een klein uur demonstreren Tom Brand en Fergus Keith hoe document beveiliging in Office 365 werkt.

Webinar: ‘E-mail Marketing & Marketing Automation in Microsoft CRM’

Nu direct beschikbaar

Microsoft CRM is een fantastisch systeem om alle gegevens van uw klanten en relaties bij elkaar te brengen. Maar dit systeem kan zoveel meer dan alleen gegevens opslaan. Met deze gegevens kunt u, al dan niet geautomatiseerd, krachtige Marketing acties uit gaan zetten. Wilt u aan de slag met e-mail marketing en marketing automation in Microsoft CRM? Met dit webinar bent u in een klein uurtje brengen Dennis Dols en Lisa van den Hoek u op de hoogte.

Webinar: ‘Meer Cross-selling door Sales en Marketing Automation’

Nu direct beschikbaar

We worden overspoeld met informatie. Relevantie is de sleutel tot succes en iedere klant verwacht persoonlijke, snelle en eenvoudige service van u. Door digitalisering en automatisering is het mogelijk om iedere klant op een unieke persoonlijke wijze te benaderen. In een accountplan bepaalt u hoe u hen benadert om vervolgens gerichte acties uit te voeren. Zo zorgt u voor optimale cross-selling. In een uurtje brengen Tamara Kusters en Dennis Dols u op de hoogte.

Webinar: ‘Site en User Management in SharePoint’

Nu direct beschikbaar

SharePoint is een prachtig platform om in samen te werken. Toch komen wij drie grote uitdagingen tegen bij SharePoint gebruikers. Medewerkers willen zelfstandig sites aanmaken, de IT afdeling wil realtime inzicht in de verleende toegangen en rechten en de organisatie wil in staat zijn grote hoeveelheden sites geautomatiseerd aan te maken voor bijvoorbeeld een grote projecten-organisatie. Bekijk hier het webinar.

Webinar: ‘Toegang tot bedrijfsdata onder controle’

Nu direct beschikbaar

Men verwacht dat organisaties hun verantwoordelijkheden nemen en ervoor zorgen dat toegangen tot bedrijfsdata goed bewaakt en gecontroleerd worden. Het dicht zetten van systemen zorgt voor schijnveiligheid. Medewerkers weten er omheen te werken en gebruiken online applicaties buiten controle van de organisatie. Volgens QS solutions is het faciliteren van de medewerker in flexibele processen de enige manier om bedrijfsdata onder controle te houden. Bekijk hier het webinar.

Webinar: “De stekker uit je fileserver met SharePoint”

Nu direct beschikbaar

De fileserver was ooit een goede oplossing. Maar nu dreigen veel fileservers te bezwijken onder de ongelooflijke hoeveelheid documenten die erop staan. Tijdens dit webinar gaan we in op een beter alternatief: SharePoint. Wilt u uw collega’s efficiënter laten samenwerken? Bekijk het webinar hier.

Webinar: “Efficiënt werken met de digitale samenwerkplek”

Nu direct beschikbaar

U kunt er niet omheen, de manier van werken is ingrijpend veranderd door de beschikbaarheid van cloud applicaties en mobiele apparaten. Tijdens dit webinar gaan we in op de digitale samenwerkplek. Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Bekijk het webinar hier.