• Microsoft SharePoint

    Beter samenwerken met een digitale samenwerkplek

Alle informatie altijd en overal beschikbaar

SharePoint is hét samenwerkplatform van Microsoft. Met de inzet van SharePoint zorgt u ervoor dat alle informatie altijd beschikbaar is, ongeacht het apparaat en de locatie. U werkt efficiënter samen met collega’s, partners, klanten en leveranciers. Met een structuur die samenwerking faciliteert zorgt u voor dé digitale samenwerkplek van uw organisatie.

De kracht van Microsoft SharePoint

Eenduidige structuur

Door een heldere en eenduidige structuur weet iedereen waar de documenten en informatie opgeslagen kan worden. Zo vindt iedereen alle informatie eenvoudig terug.

Efficiënter samenwerken

Doordat u zowel documenten als conversaties op één plek beschikbaar maakt zorg je ervoor dat alle informatie op één plek beschikbaar is. Geen lange e-mail met bijlage maar korte conversaties met links naar het document.

Samenwerken met collega’s en externen

In SharePoint kunt u eenvoudig samenwerken met zowel collega’s als externe partners, klanten en leveranciers. Zonder dat u de controle verliest op wie waartoe toegang heeft.

QS solutions, uw SharePoint partner

QS solutions ontdekte de kracht van SharePoint al vanaf het begin. Dit is dé technologie die samenwerken wel mogelijk maakt. Ons enthousiasme is alleen nog maar toegenomen. Inmiddels hebben de experts van QS solutions al meer dan 100 projecten succesvol afgerond. Zij zijn bij uitstek in staat om uw wensen en uw bedrijfsprocessen te vertalen naar portals waarmee uw organisatie het maximale uit uw waardevolle bedrijfsinformatie kunt halen.

SharePoint

SharePoint 2016

SharePoint demo aanvragen

Ervaren wat de mogelijkheden van SharePoint zijn voor uw organisatie?
Klik op onderstaande button om een vrijblijvende SharePoint demo aan te vragen!

Wij werken onder andere voor:

CAAP
GGD NOG
Fergus Keith QS solutions

Neem contact met ons op!

Uw account manager:

Fergus Keith

+31 (0)6 46 15 43 10

E-mail Fergus