• Ons verhaal

QS solutions gelooft dat uw organisatie alleen succesvol is als ICT een drijver is tot groei. Veel organisaties realiseren zich niet wat de impact van ICT kan zijn. Hierdoor missen zij kansen om snel in te spelen op een veranderende omgeving. Een nieuwe generatie komt op de werkvloer. Een generatie die de nieuwste mogelijkheden van technologie volop benut. Tijd voor verandering! QS solutions helpt organisaties de krachtige technologie van Microsoft praktisch in te zetten.

Het is onze ambitie om in de komende jaren uit te groeien tot het IT-bedrijf dat wereldwijd een significante bijdrage levert aan de doelmatigheid van organisaties, door deze organisaties op een veilige manier beter met elkaar te laten samenwerken.

Onze expertises

Digitale samenwerkplek

Digitale Samenwerkplek

Onze werkplek is ingrijpend veranderd. U werkt waar en wanneer u wilt. U wil 24/7 toegang tot uw data en applicaties. En u werkt met het apparaat dat u fijn vindt. QS solutions gelooft dat u efficiënter kunt werken als u gebruik kunt maken van een digitale samenwerkplek.

Customer Journey

Customer Journey

Klanten verwachten een snelle en bovenal persoonlijke service van uw organisatie. Hoe u een optimale klantervaring kunt bieden over alle digitale platformen en interactiemiddelen heen? QS solutions gelooft dat u alleen dan echt uw klanten binden!

Data beveiliging

Identity & Access Management

Het managen van toegang en identiteiten in uw geautomatiseerde systemen is belangrijker dan ooit. QS solutions gelooft dat goed Identity & Access Management er niet alleen voor zorgt dat uw organisatie zich aan de regels houdt, maar dat gebruikers een optimale ervaring hebben

Managementteam

Paul Dols CEO QS solutionsPaul Dols

CEO

E-mail Paul

LinkedIn_logo_initials

 Fergus Keithfergus-keith

 CCO

E-mail Fergus

LinkedIn_logo_initials

Boudewijn Nuij CFO QS solutions

Boudewijn Nuij

CFO

E-mail Boudewijn

LinkedIn_logo_initials