Wat is Office 365?

Met Office 365 werkt u efficiënter en stijgt de productiviteit van de hele organisatie! U werkt waar u wilt. Met een PC, een laptop, een smartphone, een iPad, een surface of een tablet. Werk met het apparaat dat u prettig vindt. Overal samenwerken in documenten, altijd toegang tot de laatste versie van een document en eenvoudig gebruik maken van de nieuwste communicatie mogelijkheden.

Office 365

Voordelen van Office 365

  • Overal werken, online en offline vanaf uw computer, tablet of telefoon. 
  • Office 365 integreert naadloos met andere applicaties. 
  • Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. Upgrade trajecten zijn niet meer nodig. 
  • Het beheren van de applicaties is eenvoudig met de beheersconsole van Office 365. 
  • U betaalt naar gebruik met een licentie per gebruiker per maand. Een grote investering op voorhand is niet nodig. 
  • Office 365 maakt gebruik van de Azure Active Directory. Identiteits- en toegangsbeheer zijn hiermee goed geregeld en kan eenvoudig aangesloten worden op uw interne systemen voor een Single Sign-On ervaring naar de Office 365 applicaties.

Migreren naar Office 365?

Starten met Office 365 is eenvoudig. U vult uw gegevens in en u kunt beginnen, maar dit is niet het hele verhaal. De e-mails, documenten en gegevens die nu op uw server staan, moet u migreren naar Office 365. Eventuele koppelingen met andere applicaties moet u opnieuw leggen. Voor het overstappen op Office 365 zijn een goed plan en technische kennis nodig.

Een eerste stap kan het migreren van mail naar Exchange Online zijn. Het in gebruik nemen van Lync Online voor ad-hoc communicatie of het beheren van uw documenten in SharePoint Online kan een tweede stap zijn. 

Wilt u weten wat de impact van Office 365 is op uw systemen en werkprocessen en hoe u het best kunt migreren? Wij hebben veel ervaring met migratietrajecten en helpen u graag.

Cloud integratie

Wij werken onder andere voor:

GGD NOG
Fergus Keith QS solutions

Neem contact met ons op!

Uw account manager:

Fergus Keith

+31 (0)6 46 15 43 10

E-mail Fergus