• Events

    events qs solutions

Onze evenementen

QS solutions organiseert inspirerende evenementen om u laagdrempelig kennis te laten maken met onze vakspecialisten.

Bekijk hieronder de komende evenementen.

Seminar: ‘De stekker uit je fileserver met Office 365’

De fileserver was ooit een goede oplossing. Maar nu dreigen veel fileservers te bezwijken onder de ongelooflijke hoeveelheid documenten die erop staan. En aangezien verschillende versies van documenten in verschillende files staan, staat de fileserver een efficiënte samenwerking in de weg. Collega’s kunnen documenten niet vinden; andere collega’s kunnen er domweg niet bij. En er gaat van alles mis in de communicatie, omdat iedereen een eigen versie van een document bijhoudt. Dat kan echt beter!

Workshop: ‘Meer cliënten in zorg door een vlekkeloos intakeproces’

Als een (nieuwe) cliënt contact opneemt met uw zorgorganisatie, wilt u deze een snelle en efficiënte service verlenen. Maar hoe vaak komt het voor dat het ergens in dit proces misloopt? Iemand komt niet bij de juiste afdeling uit, er worden afspraken niet nagekomen of de vragen van de cliënt worden niet opgevolgd.

Webinar: ‘Uw zakelijke relaties in kaart met CRM’

De transitie van AWBZ naar WMO heeft ervoor gezorgd dat uw netwerk complexer en belangrijker is. Maar hebt u dit netwerk in kaart? Weet u wie de relevante contactpersonen zijn bij gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren, ketenpartners en verwijzers. En wie namens u de contacten onderhoudt? In dit webinar ziet u hoe CRM ervoor zorgt dat u slim met uw zakelijke relaties omgaat.

Workshop: ‘Documenten beveiligen in Office 365’

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.