• Microsoft Dynamics CRM

    Optimale service verlenen!

    CRM

Van customer journey naar succesverhaal

Microsoft Dynamics CRM is dé Customer Relationship Management oplossing voor bedrijven.  Met de inzet van Microsoft CRM
zorgt u ervoor dat alle medewerkers één beeld hebben van de klant. Op die manier weet iedereen wat er bij de klant speelt en handelen de juiste mensen op het juiste moment. Zo maakt u van iedere customer journey een succesverhaal!

De kracht van Microsoft Dynamics CRM

Informatie vastleggen

Informatie vastleggen

In deze omgeving leggen al uw collega’s informatie vast over prospects en klanten. Doordat alle informatie centraal is vastgelegd, onderneemt u op het juiste moment de juiste actie.

Processen

Processen 

Doordat alle informatie centraal is vastgelegd kunt u bepalen in welke fase van de customer journey uw klant of prospect zich bevindt. Op die manier kunt u op het juiste moment de juiste actie ondernemen. Zo zorgt u voor effectieve interactie tussen uw organisatie en uw prospects en klanten.

rapportage

Rapportages

Door krachtige rapportages over web bezoek, resultaat van marketingcampagnes, de opbouw van de pipeline en aantal service calls kunt u actief sturen op huidige ontwikkelingen.

Microsoft Dynamics CRM implementeren

Iedere organisatie is uniek. Daarom helpt QS solutions organisaties de werking van CRM optimaal af te stemmen op uw werkwijze, zodat u dankzij CRM kan zorgen voor het WOW-effect bij uw klanten.

QS solutions is sinds 2003 gold gecertificeerd Microsoft CRM partner van Microsoft. Al meer dan 10 jaar verkoopt, implementeert en onderhoudt QS solutions Microsoft CRM. Naast veel kennis en ervaring met de functionaliteit van Microsoft CRM hebben de specialisten van QS solutions uitgebreide kennis van en ervaring met producten die de mogelijkheden van Microsoft CRM uitbreiden, zoals Scribe (voor integraties en data import/export) en ClickDimensions (voor marketing automation en e-mailmarketing).  Daarnaast ontwikkelt QS solutions service portals, integraties met uw website en klantportalen.

Microsoft Dynamics CRM

Prijzen Microsoft dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM Demo

Ervaren wat de mogelijkheden van Microsoft CRM zijn voor uw bedrijf?
Klik dan op onderstaande button om een vrijblijvende demo aan te vragen!

Wij werken onder andere voor:

Jochem Dijs QS solutions

Neem contact met ons op!

Uw account manager

Jochem Dijs

+31 (0) 6 46 15 26 04

E-mail Jochem