• Enterprise Mobility Suite

    Overal werken met de beste beveiliging

De manier van werken is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mensen willen overal en met elk apparaat kunnen werken, ook als dit privé apparaten zijn. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor de IT afdeling. QS solutions gelooft dat uw organisatie alleen de data onder controle kan houden als u uw medewerkers faciliteert om productief te werken. Start bij de medewerkers: People-centric IT.

Hybrid identity

Vroeger was de toegangscontrole ‘aan de poort’, maar nu in een tijd waarin iedereen vaak wisselt van apparaat is de Identity bepalend. Met hybrid identity zorgt u ervoor dat medewerkers met één gebruikersnaam en wachtwoord bij alle applicaties en data kunnen die zij nodig hebben. Hierdoor behoudt de IT afdeling de controle zonder dat de werknemer de flexibiliteit verliest.

Device management

Medewerkers willen graag het apparaat gebruiken dat zij op dat moment prettig vinden. Om hen hierin te faciliteren kunt u gebruik maken van Mobile Device Management. Gebruikers registreren zelf hun apparaat door met hun credentials in te loggen bij een organisatie portaal. Als het apparaat voldoet aan de door de IT afdeling gestelde voorwaarden, krijgt de medewerker de voor hem aanbevolen applicaties aangeboden. Voor de IT afdeling is het mogelijk devices eenvoudig te beheren en een consistente gebruikerservaring te leveren. Doordat organisatiedata ten alle tijden gescheiden van persoonlijke data op het apparaat landt, kan deze los van de persoonlijke data worden verwijderd. Is het apparaat in de trein blijven liggen of gestolen? Met één druk op de knop zijn alle bedrijfsgegevens gewist!

Device management
Data beveiliging

Data beveiliging

Medewerkers mailen bewust of onbewust bedrijfsdocumenten met gevoelige informatie zonder zich te realiseren wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Ook maken zij vaak gebruik van filesharing cloud applicaties zoals Dropbox, want medewerkers delen ook documenten met externen. Met gegevensbeveiliging kunt u er voor zorgen dat bedrijfsgegevens veilig binnen en buiten uw organisatie gedeeld kunnen worden. Zo houdt u alles onder controle.

Toegang verlenen aan externen

Een volgende stap is het verlenen van toegang aan partners en klanten. Medewerkers werken samen met partners en klanten en zullen bedrijfsdata moeten delen. Om bedrijfsdata in het zicht te houden is het noodzakelijk ook dit proces te ondersteunen. Externen krijgen op een gecontroleerde manier toegang tot uw systemen. Dit is geen IT proces, maar medewerkers tuigen zelf de samenwerking op. IT-afdeling behoudt ook hier de controle terwijl medewerkers productief samenwerken.

Samenwerken met externen
Micorosft Enteprise Mobility Suite

Microsoft Enterprise Mobility Suite

Microsoft levert met de Microsoft Enterprise Mobility Suite alles wat u nodig hebt om gebruikers productief te laten werken vanuit iedere locatie en met ieder apparaat. Deze suite bestaat uit verschillende producten:

Wij werken onder andere voor:

GGD NOG
Roeland van den Berg QS solutions

Neem contact met ons op!

Uw account manager

Roeland van den Berg

+31 (0) 6 10 60 01 62

E-mail Roeland