• Efficiënter werken met de digitale samenwerkplek

    Werken waar u wilt, met het apparaat dat u prettig vindt

    Digitale samenwerkplek

Onze werkplek is ingrijpend veranderd. U werkt waar en wanneer u wilt. U wilt 24/7 toegang tot uw data en applicaties. En u werkt met het apparaat dat u fijn vindt. We verwachten dat we overal en met elk apparaat kunnen werken met de benodigde applicaties en informatie. De tijd dat we op kantoor aan ons bureau moesten zitten om bij een applicatie te kunnen ligt achter ons. QS solutions gelooft dat u efficiënter werkt als u gebruik maakt van een digitale samenwerkplek.

Uw digitale samenwerkplek

Iedere dag zijn er organisaties die productiever werken door de inzet van een digitale samenwerkplek. De specialisten van QS solutions kunnen uw wensen en behoeften uitstekend vertalen naar een werkplek waar u bij uw applicaties kunt, gezamenlijk aan hun documenten werkt en communiceert met uw collega’s. Hierbij blijft de IT afdeling in controle om de veiligheid van bedrijfsdata te garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van efficiëntie en het gebruiksgemak.

De werkplek is geen device!

Een digitale samenwerkplek is geen device. Het is een portaal waar u onafhankelijk van het device met een browser naartoe kunt. Hier deelt u gestructureerd en gecontroleerd content en kennis met zowel interne collega’s als externe partners en klanten. Daarnaast biedt het portaal ook toegang tot andere applicaties. Zo kunt u al uw werkzaamheden doen vanuit de locatie en met het device dat u wenst!

SharePoint op tablet
cloud migratie

Cloud technologie is ideaal voor het creëren van een digitale samenwerkplek. Dit brengt nieuwe vraagstukken met zich mee

  • Hoe verbind ik onze infrastructuur met de cloud?
  • Hoe werken collega’s & derden samen?
  • Hoe biedt de samenwerkplek toegang tot applicaties en documenten?
  • En hoe bescherm ik bedrijfsgegevens op (persoonlijke) mobiele apparaten?

Wilt u bovenstaande antwoorden goed beantwoorden? Wij hebben het webinar “Efficiënt werken met een digitale samenwerkplek” gegeven. Hierin beantwoorden onze specialisten bovenstaande vragen. Dit webinar is on-demand te bekijken!

Deze organisaties gingen u voor:

Fergus Keith

Fergus Keith QS solutions

Neem contact met ons op!

Uw account manager:

Fergus Keith

+31 (0)6 46 15 43 10

E-mail Fergus